AANGENAAM!

Ik ben Marlies, geboren in Arnhem maar alweer een aantal jaar woonachtig in Oosterbeek. Mijn Motivations Team bestaat uit mijzelf, mijn paard Lola en haar 2 collega's, de honden Boogie en Chica. 

 

BURN-OUT

Van nature ben ik geen stilzitter en als ik niet genoeg beweeg word ik druk en onrustig.

Dit bleek best een lastige combinatie bij mijn vorige werk waarbij ik veel stilzat en mijn energie niet voldoende kwijt kon.

Toen ik in een burn-out terecht kwam stond ik ineens op het punt goed na te moeten denken over wat ik nou echt leuk zou vinden om te gaan doen.

Wat gaf mij nou de energie om gezond en gelukkig te zijn?

Voor mij was en is sporten echt een uitlaatklep en tijdens mijn burn-out kreeg ik juist door veel te blijven bewegen en naar buiten te gaan al snel mijn energie terug. Mensen motiveren om gezond en fit te worden heb ik altijd al gedaan.

Ondertussen heb ik me mogen omscholen tot wandel- en bokscoach en ben ik personal trainer. Met deze kennis en ervaring bied ik pakket op maat voor mensen die om welke reden graag willen werken aan nieuwe energie en een fit en gezond lijf.

 


Sporten kan zo leuk zijn waardoor fit zijn een feestje is!


SAMEN BUITEN IN BEWEGING

Veel mensen vinden sporten saai of hebben geen zin om een sportschool in te gaan. Zo zonde want sporten kan leuk zijn waardoor fit zijn een feestje is. Mijn ervaring is dat coaching/training in de buitenlucht naast erg prettig en gezond, zorgt voor een mentale en fysieke boost en een verbetering van je weerstand. Samen Buiten Bewegen is dan ook de kern van Marlies Motivations. Daar waar het past vergezelt een van mijn drie teamleden mij op de werkvloer en dat dat naast een leuke aanvulling ook een waardevolle toevoeging is hebben ze al regelmatig mogen bewijzen.

 

DOOR WEER EN WIND

Mijn training is altijd buiten en daar ervaar je de zon, de wind, zelfs soms regen. Bewust de seizoenen meemaken en door weer en wind buiten zijn geeft net dat stukje extra energie die je in een gym of behandelruimte niet zult ervaren.

Midden in de elementen zijn helpt je te focussen op de plek die je zelf wil nemen en de weg die we daarbij samen hebben ingezet. 

DE BUITENGYM

Mijn kantoor is in de parken en bossen in de omgeving van Arnhem/Oosterbeek.

Zoals ik eerder al benoemde juist door te coachen/training te geven in de buitenlucht zorgt dit voor een mentale en fysieke boost en een verbetering van je weerstand. 

 

 

 

Marlies Motivations / KVK 86968092 / BTW NL004334420B07

 

info@marliesmotivations.nl