BEWEGEN IS VOELEN

Boksen is net als wandelen heel goed in te zetten als coaching methodiek want met boksen kun je door middel van bewegen en oefeningen vanuit je hoofd weer in contact komen met je gevoel.

 

Bokscoaching is zowel mentaal als fysiek een prettige manier om te leren omgaan met vastgeroeste patronen, emoties en het verwijderen van hierbij opgebouwde blokkades. 

 


BOKSEN ALS THERAPIE


INTENSIEF & HELEND

Boksen is intensief en dat maakt dat het een mooie balans kan geven tussen conditioneel bezig zijn en werken aan dat waar je op vastloopt in het leven of je werk. De coaching wordt buiten gegeven. Waarom? De combinatie van buitenlucht en beweging dragen ertoe bij dat je meer kunt halen uit je sessie.

 

Mijn coaching is gebaseerd op beproefde technieken vanuit de Bokscoaching Academy, Boksend Opvoeden icm oefeningen vanuit MROI coaching. Zo zet ik naast ademhalingsoefeningen en NLP oefeningen, boks-technieken in die helpen om weer meer in je kracht of balans te komen.

HET TRAJECT

Elk traject start met een vrijblijvende, gratis intake om kennis te maken en jouw coachvraag en behoeften duidelijk te krijgen. Aan het eind van het intakegesprek is jouw coachvraag helder en kunnen we gaan boksen. Een coachtraject duurt 6 weken van ca 1 uur per afspraak. 

 

Aan het eind van deze 6 weken gaan we evalueren en kan het zijn dat je baat hebt bij een vervolgtraject of dat je ondertussen zo geniet van het boksen dat we overgaan op personal training.


 

 

Marlies Motivations / KVK 86968092 / BTW NL004334420B07

 

info@marliesmotivations.nl