TO DO LIJSTEN

Stroomt je hoofd over en is je to-do list nooit afgewerkt?

 

Tegenwoordig zijn we bijna allemaal gehaast, willen we van alles, moeten we veel. Wanneer je te veel in je hoofd zit ga je dit vaak lichamelijk merken. Niet altijd heb je dit zelf door. Je weet dat ergens iets niet goed gaat maar waar die nekklachten toch vandaan komen?

 

VERWERKEN EN VERDERGAAN

Soms hebben we in ons leven te maken met angstige, vervelende, verdrietige situaties of trauma's.

Onbewust kan dit weer resulteren in allerlei klachten met een vergroot risico op een burn-out, een depressie, slapeloosheid of nog meer lichamelijke ongemakken zoals bijv. rugpijn, nekklachten, spanning en zelfs hyperventilatie.

 


Samen buiten wandelen helpt!


FRISSE LUCHT 

Voor mij is 'buiten zijn' dagelijkse kost, maar niet iedereen gaat even snel of makkelijk de deur uit en dat is jammer. Juist door in de buitenlucht te coachen en in beweging te zijn helpt het om weer uit je hoofd en in je lijf te komen.

Daarom neem ik je mee naar buiten om al wandelend samen met jou te achterhalen waarom je bepaalde blokkades, angst, stress of weerstand voelt en help ik je met behulp van vragen en oefeningen om weer in balans te komen.

 

Wandel coaching

DE METHODIEK IN HET KORT

Ik coach vanuit de MROI methode en maak tijdens de wandelsessies oa. gebruik van ademhalingsoefeningen, bewegingsoefeningen en NLP technieken.

 

HET TRAJECT

Elk traject start met een vrijblijvende, gratis intake om kennis te maken en jouw coachvraag en behoeften duidelijk te krijgen. Aan het eind van het intakegesprek is jouw coachvraag helder en kunnen we gaan wandelen.

 

Een coachtraject duurt 6 weken, waarvan 5 weken achter elkaar en na 1 maand plannen we een terugkomdag. De duur per sessie is 2 uur en dat lijkt lang maar is nodig om goed bij je kern te komen.

 

Blijkt dat je wat langer tijd nodig hebt, dan kunnen we vaker afspreken, maar de praktijk heeft bewezen dat de meeste mensen voldoende hebben aan 6 bijeenkomsten.

 

wandelcoaching

 

 

Marlies Motivations / KVK 86968092 / BTW NL004334420B07

 

info@marliesmotivations.nl