Personal Training

Wil je niet naar een sportschool toe maar heb je wel behoefte aan goede begeleiding? Heb je een bepaald doel voor ogen zoals bijvoorbeeld een x aantal kilo's afvallen, fitter worden, fit blijven, je spieren versterken of wil je gewoon lekker sportief bezig zijn. Is intensief sporten (nog) een stap te ver en wil je graag op een bij jou passende manier aan je energie werken?

 


Misschien is Personal Training  iets voor jou?!


GA MEE NAAR BUITEN

Ik geef mijn trainingen buiten en juist dat zorgt voor een mentale en fysieke boost en een verbetering van je weerstand. Bewust de seizoenen meemaken en door weer en wind buiten zijn geeft net dat stukje extra energie die je in een gym niet zult ervaren.

 

LIEVER THUIS

Vind je het fijner om eerst een keer thuis te trainen dan kan dat natuurlijk ook. 

 

TRAINING OP MAAT

Ik bied een training op maat aan. Dat kan een pittige (kick) boks-workout zijn, een workout met spierversterkende oefeningen, een stevige wandeling met paard of hond, een cardio workout, of een combinatie van verschillende onderdelen.

WAT JIJ NODIG HEBT

Kom je de drempel niet over om naar buiten te gaan of weet je gewoonweg de motivatie niet te vinden om naar een bos of park te gaan dan is een wandeling met mijn paard of hond misschien een uitkomst. Jij geeft aan wat je doel is en samen kijken we naar de mogelijkheden om dit te bereiken.

 

 

 

Marlies Motivations / KVK 86968092 / BTW NL004334420B07

 

info@marliesmotivations.nl